Képzéseink

Képzéseink

Korábbi tanulóink mondták:

Kerekes Zoltán 39 éves

Örülök hogy titeket választottalak, mert a kifizetett pénzért -az általam elvárthoz képest- többszörös tudást kaptam. Oktatónk különös figyelmet fordított az egyéni kérdésekre, problémákra,  így nem volt sablonos egy óránk sem . Az pedig különösen nagy gesztus volt az iskola részéről, hogy díjmentesen 2 alkalom bónuszt kaptunk, melyben átismételtük az addig tanultakat.. Bátran merem ajánlani mindenkinek . Üdvözlettel: Dj Gury Sky

Gila László 23 éves

Az életem egyik legjobb döntése volt mikor az 1G School-t választottam. Az oktatás színvonala kimagasló volt, remek emberekkel ismerkedtünk meg és hatalmas tapasztalatra tettünk szert. Ezt főleg oktátónknak, Bakonyi Bálintnak  köszönhetjük,  nála jobb tanárom eddig nem volt. 

Vaszkó Zoltán 38 éves

Ki szeretném emelni oktatónk hozzáállását az órákhoz. Bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá, akár az adott napi anyaghoz kapcsolódóan, akár egyéni problémákkal kerestük meg. Kimerítő magyarázataival -rámutatva az összefüggésekre - jelentősen segítette a zeneszerkesztés 'átláthatóságát'.

Különösen tetszett a kötetlensége az óráknak, ha a 3 órás összejövetelből 4 lett, senki sem bánta. Bálint nem hagyta, hogy bárki is lemaradjon, többször is visszatértünk a lényegesebb dolgokhoz, és átbeszéltük ezeket példákon keresztül.

A pár hónap alatt nem csak egy osztály voltunk, hanem egy kis közösség akiket a zene szeretete hozott össze. A jövőben hasznosítható, tényleges tudást szereztünk.